Hajápolási tippek

8 ok, amiért a Kerastase termékeket válaszd a hajad ápolására4 min read

2021.08.23. 2 min read

author:

8 ok, amiért a Kerastase termékeket válaszd a hajad ápolására4 min read

Reading Time: 2 minutes

Lehet, hogy számodra sem ismeretlenek a következő tünetek: hajad fénytelen, száraz, töredezett, hullik, lelapul, esetleg fejbőrpr8 ok, amiért a Kerastase termékeket válaszd a hajad ápolásáraoblémád is van, viszket, vagy korpás a fejbőröd. Tudjuk, hogy néha nem egyszerű eligazodni a hajápolók rengetegében, és talán te is régóta keresed a megfelelő hajápolót a drogériás termékek között. Talán már csalódtál is a nem megfelelő termékválasztás miatt? Bemutatjuk neked a Kerastase termékeket, amely a leghatékonyabb hajápolási termékcsaládok egyike. Minden hajtípusra kínál speciális készítményeket, legyen az akár elvékonyodó, száraz, zsírosodó, vagy normál haj – biztosan van számodra megoldás!

A Kerastase termékei közül minden hajtípusra megtaláljuk a legmegfelelőbbet!

Bemutatjuk neked azt a 8 okot, amiért a Kerastase termékeket válaszd hajad ápolására: 

1. Ha számodra is lényeges, hogy a hajad ne csak akkor legyen tökéletes, amikor kilépsz a szalonból, és az első hajmosás után sem szeretnél bosszankodni, hogy a drogériában megvásárolt hajápolóktól a hajad kezelhetetlen.

2. A Kerastase rengeteg időt fordít a hatóanyagok fejlesztésére és a tesztelésekre, hogy a leghatékonyabb termékek kerülhessenek ki a szakértő szalonok polcaira.

3. Sokkal koncentráltabbak, mint a drogériában kapható termékek, ezáltal kevesebbet kell belőlük használni, így tovább tartanak és sokkal gyorsabban regenerálják a hajszálakat. Már kis mennyiségű hajápoló is nagyon mélyen képes hidratálni. Ellenben egy drogériás termékből nagy mennyiség sem ápolja kellően a hajat.

4. Minden típusú fejbőrproblémára van megoldó termékcsaládja, legyen az akár zsíros, korpás haj, vagy érzékeny fejbőr – vagy akár hajhullás! Sokan nincsenek tisztában hajuk állapotával, minőségével, roncsolódásának mértékével, ezért érdemes ilyenkor szakemberhez fordulni, aki segít abban, hogy melyik speciális termékcsalád képes hajad, vagy fejbőröd egészségét megőrizni vagy visszaállítani.. 

5. A Kerastase termékeivel komplett ápolási programot nyújtunk Neked: szalonkezelések formájában hatóanyag-feltöltést végzünk a hajadon a problémára célozva, vagy helyreállítjuk a fejbőröd ph értékét. Ezután nincs más dolgod, mint havonta visszatérni hozzánk, illetve az otthonra ajánlott termékekkel ezt a hatást a következő szalonlátogatásig fenntartani.

6. A hajápolás nem ér véget a hajmosás után, hisz sokan formázzuk, vasaljuk, besütjük, beszárítjuk hajunkat, ami által hőhatásnak van kitéve, ettől is meg kell óvnunk hajkoronánkat. A Kérastase ezekből az ápolókból is sokfélét kínál, és megtalálja a megoldást a problémákra!

7. A Kérastase márka kizárólag olyan szalonokban található meg, ahol a szakemberek folyamatos oktatásokon vesznek részt. Mindig ismerjük az újdonságokat és ajánljuk vendégeinknek is, hiszen a haj / fejbőr állapota folyamatosan változik, ezért a termékek kiválasztása folyamatos szakmai konzultációt igényel. Egy tökéletesen kiválasztott termékkel minden reggel úgy ébredhetsz, mint aki a fodrásztól jött, hajad fényes, puha és selymes. A hosszú távú törődést a haj meghálálja a gyönyörű, egészséges hajkoronával.

8. A Kerastase márka bizonyára vonzó lesz mindazok számára, akik hajuknak a lehető legjobb ápolást kívánják nyújtani. Ha számodra fontos a hajad, időt szánsz annak ápolására és szereted, ha minden nap gyönyörűen ragyog, akkor minden bizonyára neked valóak a Kerastase termékek.