Így festünk Mi

A vörös haj, avagy a vörös 50 árnyalata7 min read

2020.04.03. 3 min read

author:

A vörös haj, avagy a vörös 50 árnyalata7 min read

Reading Time: 3 minutes

A vörös 50 árnyalata: milyen árnyalat állna jól a típusod szerint?

Sokáig csak a melegebb bőrtónussal rendelkező lányok, nők kiváltsága volt a vörös haj. A népszerű rezes, burgundi, gesztenye és mahagóni árnyalatok mellett nem nagyon kapott helyet más vöröses árnyalat a toplistán… A mostani időszak azonban minden kétséget kizáróan a legszínesebb, és nemcsak a szőkék meg a barnák válogathatnak ezernyi pompás árnyalat közül, hanem végre, a vörösek is!

Gondolkodsz, hogy erre a tüzes színre váltasz? Ha ismered a színtípusodat, meglesz hozzá a tökéletes árnyalat is!

Tavasz típushoz: strawberry vagy világos rézvörös, egy kis extrával

Meleg tavaszként barackos vagy rózsás alaptónusokkal rendelkezel. Ha a hűvös jegyek, vagyis a „rózsaszínek” erősebbek az arcbőrödön, és inkább kékes, világos a szemed, a strawberry árnyalatokat neked találták ki! A te lágy tónusaidhoz nem is érdemes ennél markánsabb színt választani.

Ha inkább a barackos-narancsos színek érvényesülnek rajtad, esetleg néhány halvány szeplő is látható az orcáidon, szemed pedig zöldbe hajló vagy türkiz, egy enyhe rezes árnyalat lesz a tökéletes választás számodra – akár megbolondítva aranyszőke csíkokkal.

Nyár típushoz: rosegold és pink

A te hűvös, hamvas, ezüstös színeidhez a klasszikus vörösek közül egyik árnyalat sem illik. Mindegyikkel természetellenes lennél, és pont azt az egyedi, holdfényes ragyogást veszítenéd el, ami a típusodat jellemzi. Ha szeretnél mégis valami vöröshez jellegében hasonlót, válassz egy hűvös, rózsaarany árnyalatot, hamvasszőke hajadat gyönyörűen feldobhatod vele. Próbáld ki akár csak egyetlen alkalomra, ha bizonytalan vagy…

Ennek lehetőségéről érdeklődj szalonunkban vagy online – IDE kattintva!

Ősz színtípushoz: réz, réz, meg egy kis vadgesztenye

Te vagy az, aki a vörös haj viselésére született! Ha a világosabb bőrű, szeplőkkel tarkított arcú ősz típust testesíted meg, akkor világos és mélyebb rezes színekkel egyaránt kiemelheted szépséges adottságaidat, zöld vagy világosbarna szemedet.

Amennyiben a sötétebb őszhöz tartozol, olívás bőrrel, meleg árnyalatú szemekkel, a már-már barnába hajló, vadgesztenye árnyalatú frizura hat majd a legtermészetesebben rajtad.

Tél típushoz: lila és bordó

Ha a hűvös télhez tartozol, igazi Hófehérke adottságaidhoz kevésbé illenek a meleg vöröses árnyalatok, mert nagyon sápadt lennél velük – viszont a kissé lilába hajló színeket mintha tökéletesen rád szabták volna! Ha az egyszínűnél változatosabb megoldásra vágysz, kombináld feketével, és elképesztően szexi lesz az összhatás.

A tél típusok melegebb tónusokkal megáldott csoportját erősíted? Ha barnásabb a bőröd, a szemed pedig szintén barna, a vörös legmélyebb, bordóba hajló színei adnak majd tökéletes hangsúlyt adottságaidnak.

Eltökélt vagy a váltásra? Kérj online időpontot konzultációval a Heiszler Szalonba, és szakembereink kihozzák belőled a legszexibb vörös oldaladat! – Kattints IDE