Hajápolási tippek

Megoldás a hajhullás ellen – Kérastase Genesis5 min read

2020.03.30. 3 min read

author:

Megoldás a hajhullás ellen – Kérastase Genesis5 min read

Reading Time: 3 minutes

A nők 88%-a állítja, hogy hullik a haja, azonban 90%-uk nem foglalkozik vele. Úgy érzik ez a téma számukra kínos, lehangoló, elkeserítő és nincs rá megoldás. A Kérastase Genesis professzionális termékcsalád azonban segítséget nyújt a megelőzés és a kezelés terén is. Táplálkozási tanácsadó, fodrász és bőrgyógyász szakértők segítségével dolgozták ki az életmód okozta hajhullás elleni egyedülálló megoldást. Igenis tehetsz a hajhullás ellen!

Neked ajánljuk, ha:

 • töredezett, gyenge, elvékonyodó, volumenét vesztett a hajad az agresszív környezeti hatásoktól;
 • hormonális változás, vagy a rohanó életviteled és a stressz következtében hullik a hajad

Van 5 alapvető tény, amit ismernünk kell a hajhullással kapcsolatban:

 1. Normális esetben naponta 50-100 hajszál hullik ki a hajunkból. Ha naponta 100-nál több hajszálunk hullik ki, már nagymértékű hajhullásról beszélhetünk
 2. A hajhullás legfőbb oka a kollagén abnormális felhalmozódása és megszilárdulása
 3. A kollagén megkeményedését különböző tényezők okozhatják 
 4. A hajhullást okozhatja a hajtüszők meggyengülése, továbbá a hajhossz töredezése
 5. A hajhullást nem szabad összekevernünk a haj sűrűségének elvesztésével.

Az összetevők ereje

A meggyengült hajtő ellen segít az Aminexil, amitől a hajszálak erősebben kapaszkodnak a fejbőrbe és megakadályozza a kollagén megkeményedését a hajhagymák körül. A hajrostok töredezettsége ellen havasi gyopár őssejteket tartalmaznak, ami legextrémebb körülmények között is képes a túlélésre. A szépségiparban az antioxidáns ereje és a kollagén megtartó tulajdonsága miatt használják. A másik hasznos összetevő a gyömbérgyökér, ez a mindennapos külső behatások ellen nyújt védelmet.

A  Genesis hatékony válasz a hajhullásra tisztítás, ápolás, előkészítés és stimulálás terén.

Neked ajánljuk vékonyszálú hajra: 

 • Tisztítás:  hajhullást gátló hajerősítő hajfürdő, zsírosodásra hajlamos, vékony szálú hajra. Gyengéden megtisztítja a fejbőrt és a hajat a felesleges faggyútól, valamint a szennyeződésektől. Segít megakadályozni a faggyú túltermelését és csökkenti a hajtöredezés okozta hajhullás kockázatát. (BAIN HYDRA-FORTIFIANT: 7100 Ft)
 • Ápolás: : hajhullást gátló hajerősítő hajápoló tej, vékonyszálú hajra (FONDANT RENFORÇATEUR: 10.300 Ft)

Neked ajánljuk vastagszálú hajra:

 • Tisztítás: :  hajhullást gátló hajerősítő hajfürdő vastag szálú, száraz hajra. Feltölti a hajszálakat a hajrostok szerkezetének intenzív ellenállóképességéért és a ragyogóan fényes hajért. Csökkenti a hajtöredezés okozta hajhullás kockázatát  (BAIN NUTRI-FORTIFIANT: 7100Ft)
 • Ápolás:  hajhullást gátló, intenzív hajerősítő pakolás, vastag szálú hajra (MASQUE RECONSTITUANT: 13.300 Ft)

Előkészítés során minden hajtípusra ajánljuk a  hajhullást gátló, hajerősítő hővédő styling fluid-ot. (DEFENSE THERMIQUE: 10.300 Ft) 

Stimulálás terén mindennapi használatra egy hajhullást gátló hajerősítő nappali szérum áll rendelkezésünkre.. (ANTI-CHUTE FORTIFIANT 14.900 Ft)  

Ezen kívül elérhető egy extra intenzív hajerősítő kúra is, az AMPOULES CURE ANTI-CHUTE FORTIFIANTES, melynek ára 13.200 Ft. 

Genesis Szalonszolgáltatás

A Kérastase Genesis hajápolási rutin betartásával akár 84%-kal csökkenhet a  hajhullás és 66 %-kal kevesebb lesz a töredezett haj a vizsgálatok szerint. Az otthoni hajápolás mellett elérhető hajhullás elleni kettős hatású Genesis szalonszolgáltatás is. 

Ennek során első lépés a méregtelenítés, a fejbőr vérkeringésének serkentése. Ezt követi az ápolás, ami egy speciális Genesis Fusio Dose ampulla felvitelét jelenti, ez megerősíti a hajrostok szerkezetét Ezután a hajhullás elleni stimulálás, végül pedig a védelem a 99,3 %-kal kevesebb töredezett hajért. 

Végre tehetsz a hajhullás ellen!

Szakembereink segítségedre lesznek a megfelelő termékek illetve kezelések kiválasztásában, az igényeidnek és panaszaidnak megfelelően. Ha szeretnél végleg búcsút mondani a hajhullásnak jelentkezz be online EZEN a felületen!

Kérastase Genesis csomagunkról és elérhetőségéről itt tudsz tájékozódni.